Priser

SMERTECENTER FYN

KLINIK THAIDAN ApS

 

Avanceret smertebehandling med LLLT laser - over 15 års erfaring

Effektiv hjælp for piskesmæld- prolaps - kroniske smerter - gigt - led & rygsmerter -skader

Østergade 68 - 5000 Odense C

Tlf. 42726672-

Mail: info@smertecenterfyn.dk

Udbud og efterspørgsel er oftest afgørende for en pris på en ydelse, og generelt er priserne på laserbehandling i Danmark i den dyre ende. Vi har set priser på over 1000 kroner pr behandling. Smertecenter Fyn har valgt en anden politik.

 

Vores ønske er at flest muligt kan få gavn af en behandling som - endnu ikke - tilbydes af det offentlige system på Fyn og som der fortsat ikke er mange der tilbyder i denne del af landet. Vi ønsker at udbrede behandlingen med laser mest muligt og at både den veletablerede såvel som den studerende eller pensionisten skal have en reel mulighed for at blive behandlet.

 

Indledningsvis koster den første konsultation hvor vi skal afdække problemområderne og behandlingen ikke noget ekstra. Det er en tid vi som behandlere investerer , sådan at hver enkelt får den bedst mulige behandling fra starten.

 

Herefter har vi en fast pris på 350 kroner for 25 minuttes behandling eller 525 kroner for 45 minutters behandling.

 

Da de fleste problemstillinger kræver flere behandlinger får du rabat ved at købe 8 behandlinger .

 

8 x 25 minutter koster 2400 kroner og 8 x 45 minutter koster 3600 kroner.

 

I nogle tilfælde vurderer vi at der skal en blanding af massage og laser til og her koster 70 min. 750 kroner

 

4 x 70 min kombi koster 2500,- ; 8 x 70 min kombi koster 4750,- ; 12 x 70 min kombi koster 6480,-

 

Vi har også fuld forståelse for at man lige skal prøve - lige skal mærke om der sker noget. Derfor kan du betale den ordinære pris op til 3 gange - og vil du så have et klippekort modregner vi det du har betalt op til max 3 gange, sådan at du får alle behandlingerne med rabat. Det synes vi er mest seriøst.

 

Med i priserne er også at vi ofte forbehandler med Scanlab Bodywave - dybdevarme på området der skal have laser. Det er en Norsk udviklet maskine der øjeblikkeligt opvarmer behandlingsområdet og skaber cirkulation hvorved vi har erfaring for at laserens energi bedre trænger ind.

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved