Behandlinger

Efter 20 års erfaring i behandling med laser og udveksling af erfaringer med andre behandlere i Danmark har vi nedenfor udarbejdet en konkret liste over de mange forskellige problemer laseren effektivt kan hjælpe på.


Mennesker kan tit reagere forskelligt på samme slags behandling, præcist på samme måde som en Panodil hjælper den ene, mens den anden kun får hjælp af en Treo. Derfor er der aldrig en aktuel facitliste over hvor effektivt det er for den enkelte - men i vores liste over problemstillinger har vi altid formået enten af fjerne problemet helt, eller som et minimum afhjælpe det så meget at det blev tåleligt at leve med.


En væsentlig ting for at behandlingen virker er at man gennemfører hele behandlingsforløbet. Kommer man, som vi ofte har oplevet, med virkningerne af et piskesmæld som er 3-6 år gammelt er det klart at det ikke løses på een behandling.  Vores erfaring med f.eks. piskesmæld er en serie behandlinger på 10-20 gange.  Når vi efter en samtale og undersøgelse af hver enkelt klient vurderer hvad der skal til understreger vi altid vigtigheden af at følge hele behandlingen, sådan at man reelt får det ønskede resultat.  Vi ved det er frustrerende hvis man længe har været plaget af smerter eller ubehag - og vi tilrettelægger altid et forløb helt individuelt ud fra den konkrete situation sådan at du som klient får den mest optimale og grundige behandling. Hvis vi aktuelt mener det f.eks. er nødvendigt du får undersøgt noget nøjere via din egen læge - eller at vi mener du bør opsøge en kiropraktor før vi går i gang, så siger vi dette med det samme - sådan at der hele tiden er tryghed og tillid i forløbet - bla. til sagligheden.  Vi går ikke igang med en behandling hvis vi på nogen måde er usikre på f.eks. din tilstand - om der mangler noget undersøgelse eller hvis vi slet og ret mener at laser ikke er det rette.


At vi kan hjælpe dig og at du får en kompetent behandling er grundlaget for at vi har arbejdet med dette i 20 år og for vores specialisering med smertecenter.


Problemområder vi har positive erfaringer med er følgende


Piskesmæld

Tennisalbue / golfalbue / musearm

Iskias smerter

Behandling af diskusprolaps / regenerering af brusk

Nervesmerter

Nakke og rygsmerter  såvel kroniske, akutte som arbejdsbetingede

Hovedpine / migræne

Slidgigt og generelt gigtsmerter og gigt relaterede symptomer

Blødgøring af selv gamle arvæv / operationsar som på grund af at de bliver hårde påvirker nervebaner

Afhjælpning af stive led

Knæ problemer, herunder slitage i knæled

Skader efter sport

Inflammation  i led, sener og muskler - såvel smertebehandling som fjernelse af inflammationen


Vi har et særligt tilpasset behandlingstilbud i forbindelse med hælespore. Efter research og test på en række klienter og i samråd med en ortopædkirurg i Odense vi samarbejder med - har vi erfaret at vi kan hjælpe med at blive enten helt eller næsten helt smertefri i forbindelse med hælespore.

Kontakt os for en snak om dette. 


Vi har desuden arbejdet med følgende med gode resultater


Forbedring af tinnitus ( regenerering af cellerne i øret)

Diverse hudlidelser såsom psoreasis, lichen schlerosus, herpes, bylder  ( en særlig "rød" laser anvendes)

Forstørret prostata ( blærehalskirtel)


Et ganske særligt område som laseren er meget effektiv omkring er fertilitetsbehandling.  Flere fertilitetsklinikker i København har i flere år brugt denne metode.  Vores første klient på dette område,  hvor  kvaliteten af æggene ikke var optimal og efter stop med sin cyklus i over 8 år - fødte sit første barn for 6 år siden.  Mere  info om dette på www.fertilitetfyn.dk 


Vi byder dig velkommen hos Thaidan smertecenter & wellness ApS og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig !