Priser


Udbud og efterspørgsel er oftest afgørende for en pris på en ydelse, og generelt er priserne på laserbehandling i Danmark i den dyre ende. Vi har set priser på over 1000 kroner for ca 30 min behandling. Smertecenter Fyn har valgt en anden politik.


Vores ønske er at flest muligt kan få gavn af en behandling som - endnu ikke - tilbydes af det offentlige system på Fyn og som der fortsat ikke er mange der tilbyder i denne del af landet. Vi ønsker at udbrede behandlingen med laser mest muligt og at både den veletablerede såvel som den studerende eller pensionisten skal have en reel mulighed for at blive behandlet.


Indledningsvis koster den første konsultation hvor vi skal afdække problemområderne og behandlingen ikke noget ekstra. Det er en tid vi som behandlere investerer , sådan at hver enkelt får den bedst mulige behandling fra starten.


Laser og smertebehandling sælges ikke som enkelt-ydelser, da en behandling ikke er nok og således vil være spildt. Behandlingerne sælges primært i sæt af 8 behandlinger hvilket har vist sig at give det bedste resultat. I enkelte tilfælde kan vi vurdere at et sæt på 4 behandlinger muligvis er nok.


4 x ca 40 min laserbehandling koster 2200 kroner

8 x ca 40 min laserbehandling koster 3800 kroner.


Købte behandlinger/klippekort refunderes ikke og ombyttes ikke til kontanter, men kan efter aftale overdrages til en anden bruger


Kombibehandling/smertebehandling - oftest nødvendig.


I mange tilfælde vurderer vi at der skal en blanding af massage og laser til  og her koster ca 80  min. 850 kroner. Årsagerne er oftest at når man igennem nogen tid har gået med en smerte eet sted, kompenserer man andre steder i kroppen. Hvis ikke vi også løsner og behandler i de områder risikerer man tit at den oprindelige smerte kommer tilbage. Helhedsbehandlingen er vigtig for et varigt resultat. F.eks. en skuldersmerte resulterer ofte i at man kompenserer i den modsatte hofte, og derved skævbelaster man kroppen.  Ved smertebehandling anvender vi ofte 3 lasere og behandlingstiden er stærkt udvidet sammenlignet med når vi bruger laser ved almindelig massage.


4 x ca 80 min kombi koster 3000,- ; 8 x ca 80 min kombi koster 5000,- ; 12 x ca 80  min kombi koster 7000,-


Med i priserne er også at vi ofte forbehandler med Scanlab Bodywave - dybdevarme på området der skal have laser. Det er en Norsk udviklet maskine der øjeblikkeligt opvarmer behandlingsområdet og skaber cirkulation hvorved vi har erfaring for at laserens energi bedre trænger ind.