Klinik Thaidan

Thaidan har ligget på Fyn i 20 år. Med vores nye adresse siden 2020 på "den gamle gård" i Morud har vi placeret os meget centralt på Fyn med let adgang fra både motorvej, landevej og med bus.  Thaidan har igennem årerne etableret sig som en klinik i Danmark med en række specialiserede behandlinger indenfor massageterapi, hvor en af årsagerne til vores succes med mange svære smerteproblemer bla. har været anvendelsen af laser.


Vi mente nu det var tiden at få dette udbredt endnu mere - især da vi i stigende grad opsøges af folk fra nær og fjern fordi vi anvender laser. Idag betjener vi kunder fra hele Fyn samt dele af Sjælland og Jylland foruden en række faste kunder fra Grønland.


Det er vores store ønske med udvidelsen til smertecenter, at kunne yde den absolut bedste vifte af behandlinger til de mange som opsøger os med mange forskellige smerteproblemer.


Du kan læse mere om Thaidan smertecenter & wellness ApS ved at klikke videre HER


Vi byder velkommen til en klinik med mange års erfaring i selv komplicerede smerteproblemer - en klinik i centrum af Fyn- kun cirka 18 min fra Odense centrum - med by og landbus og stoppested kun 150 meter fra vores klinik. 


Uanset om du kommer med en smertesituation - ny eller gammel - eller om du kommer for ren velvære -går du ikke forgæves her.


Alle får en 100 % individuel behandling som tilpasses hver enkelt situation, behov og tilpasses dine personlige smertegrænser.  Hos Thaidan er der næppe een behandling som er 100 % ens.


Som et led i din tillid og tryghed samarbejder vi med både læger, ortopædkirurger - kiropraktorer, akupunktører og andre etablerede behandlere, ligesom vi ved behov for yderligere afklaring vil sende dig videre til egen læge hvis dette blev vurderet at være bedst for lige præcist din situation.


Vi ser frem til at betjene dig .