Klinik Thaidan

SMERTECENTER FYN

KLINIK THAIDAN ApS


Avanceret smertebehandling med LLLT laser - over 15 års erfaring

Effektiv hjælp for piskesmæld- prolaps - kroniske smerter - gigt - led & rygsmerter -skader

Rugårdsvej 747 - 5462 Morud

Tlf. 42923514-

Mail: info@smertecenterfyn.dk

Klinik Thaidan har ligget i Odense i 15 år, tidligere på Kongensgade. Ved flytningen til Østergade 68 har vi etableret os i bedre lokaler bla. med pladsen til den nye afdeling med Smertecenter Fyn.  Thaidan har igennem årerne etableret sig som en klinik i Danmark med en række specialiserede behandlinger indenfor massageterapi, hvor en af årsagerne til vores succes med mange svære smerteproblemer bla. har været anvendelsen af laser.


Vi mente nu det var tiden at få dette udbredt endnu mere - især da vi i stigende grad opsøges af folk fra nær og fjern fordi vi anvender laser. Idag betjener vi kunder fra hele Fyn samt dele af Sjælland og Jylland foruden en række faste kunder fra Grønland.


Det er vores store ønske med udvidelsen af Klinik Thaidan, at kunne yde den absolut bedste vifte af behandlinger til de mange som opsøger os med mange forskellige smerteproblemer.


Du kan læse mere om Klinik Thaidan ved at klikke videre HER


Vi byder velkommen til en klinik med mange års erfaring i selv komplicerede smerteproblemer - en klinik i centrum af Odense - tæt ved banegården og med gratis parkering lige udenfor døren.


Uanset om du kommer med en smertesituation - ny eller gammel - eller om du kommer for ren velvære -går du ikke forgæves her.


Alle får en 100 % individuel behandling som tilpasses hver enkelt situation, behov og tilpasses dine personlige smertegrænser.  Hos Thaidan er der næppe een behandling som er 100 % ens.


Som et led i din tillid og tryghed samarbejder vi med både kiropraktorer, akupunktører og andre etablerede behandlere, ligesom vi ved behov for yderligere afklaring vil sende dig videre til læge eller sygehus hvis dette blev vurderet at være bedst for lige præcist din situation.


Vi ser frem til at betjene dig på Østergade 68 i Odense hos Klinik Thaidan - / Smertecenter Fyn.

Copyright Thaidan 2015-2020